Uncategorized

White wash meubelen en industriele meubels: voordelen & trends

White wash meubels en industriele meubels zijn tegenwoordig twee populaire trends in de interieurbranche. White wash-meubels zijn gemaakt van teruggewonnen hout, terwijl industriële meubels meer gestroomlijnd zijn. Beide soorten meubels hebben unieke voordelen waardoor ze het overwegen waard zijn bij het inrichten van je huis of kantoorruimte. Hieronder worden white wash-meubels en industriele meubels vanuit verschillende perspectieven besproken.

Voordelen van white wash meubelen

White wash-meubels zijn een milieuvriendelijke keuze. De meubels hebben een rustieke uitstraling. De natuurlijke slijtage en afgebladderde verf op het oppervlak geeft je meubelstuk karakter zonder dat je voor iets overdreven sierlijks hoeft te gaan.

Trends

White wash is al een tijdje populair, maar de laatste tijd zijn er enkele nieuwe trends in opkomst. Je zult merken dat stijlen uitgebreider zijn dan vroeger. Witgekalkte meubels kunnen ook van rustiek naar een meer verbluffende, hoogwaardige uitstraling gaan. Ondertussen zijn industriële meubeltrends meer gericht op design. Veel industriële meubels zien er uniek en strak uit, maar hebben ook een eigentijdse uitstraling.

Kooptips

Je kunt white wash meubelen en industriële meubelen op veel verschillende plaatsen kopen – ook online. Hier zijn enkele van onze favoriete tips voor het kopen van white wash-meubels of industriële meubels:

• Kijk naar de kwaliteit van hout of metaal voordat je koopt.

• Houd bij de aanschaf rekening met je omgeving; Hoewel metaal een veelgebruikt materiaal is dat in stedelijke omgevingen wordt gebruikt, is het vanwege zijn duurzaamheid niet altijd de beste keuze.

• Wellicht wil je white wash meubelen en industriele meubels kopen die nog niet af zijn, dan heb je de mogelijkheid om deze zelf te schilderen!

Wanneer je nieuwe meubels voor jouw huis of kantoor koopt, moet je deze vóór aankoop met een kritische blik bekijken. Is er iets dat je niet leuk vindt aan het stuk? Als dit het geval is, onderzoek dan enkele andere items voordat je een beslissing neemt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *